Безплатен онлайн курс по словенски език

Онлайн курс по словенски език

Онлайн курс по словенски език

Превеждам дипломи на словенски език почти всеки месец – доста наши млади специалисти (лекари, зъболекари и инженери) започват работа в Словения и преди да заминат се интересуват и от ускорен курс по словенски език. Ако владеете английски език, обичате да учите самостоятелно и нямате търпение, то бихте могли да започнете с изучаването на словенски език още сега, без да търсите учител, като се регистрирате в сайта:  http://www.e-slovenscina.si/, където предлагат безплатен дистанционен онлайн курс по словенски език.

При регистриране в системата е задължително да тествате нивото си, за да може да ви се препоръча нивото, от което да започнете (начинаещи, средно напреднали, напреднали). Смело попълнете теста – словенският език принадлежи към южнославянската езикова група, в която са българският, сръбският, хърватският и македонският език, така че въпреки че не знаете словенски и нямате никакво желание за никакви тестове, може да се окаже, че имате усет към езика Wink

На този сайт ще можете по забавен и ефективен начин да научите словенски език или да го усъвършенствате. Ще можете да избирате лексиката,  от която да започнете – курсът е разпределен в няколко  лексикални или тематични групи: представяне, пазаруване, култура, политика и др., като всяка тема включва аудио и видео записи, писмени текстове и упражнения.

С тази система можете да учите сами или организирано с помощта на  учител. Ще се радвам, ако споделите отличните си резултати, които ще се дължат на вашата упоритост, както и на гледането и слушането на словенскo радио и телевизия ето тук.